Urządzenia i Akcesoria
Masło z orzechów nerkowca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
450 g
Składniki
-
400 g orzechów nerkowca niesolonych, nieprażonych
-
½ łyżeczki soli
-
20 g oleju słonecznikowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
269 mg
Białko
16.2 g
Kalorie
2221 kJ /
530.8 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
POTRAWY WEGAŃSKIE
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem pistacjowo-czekoladowy
40 min
Krem orzechowo-czekoladowy
5 min
Krem z niesolonych orzeszków ziemnych
5 min
Twarożek z orzechów nerkowca ze świeżymi ziołami
8 h 10 min
Cytrynowo-ziołowe burgery z łososia z cukinią w parmezanie
1 h
Masło migdałowe
10 min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 h 20 min
Mąka migdałowa
5 min
Hummus z domowym tahini
25 min
Chałwa z pistacjami
2 h 25 min
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 min
Masło orzechowe
5 min